Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Handelsvirksomhed med lettere produktion

Virksomheden er en kombineret handels- og produktionsvirksomhed med nicheprodukter inden for en særlig gren af boligindretning, samt til landbrug og industri. Sortimentet består af individuelt fremstillede produkter og et udvalg af standardprodukter. Igennem mange år har virksomheden opbygget en stærk position i markedet og er i dag blandt de førende aktører på det danske marked. Med et stort og bredt kompetencesæt, der vedrører både erhvervskundemarkedet og privatkundemarkedet, er virksomheden særdeles efterspurgt.
Produktkvalitet og høj personlig service er virksomhedens helt stærke sider og kendetegn. Medarbejderne er veluddannede og udfører opgaverne på et højt fagligt og håndværksmæssigt niveau. Virksomheden drives effektivt med en struktureret produktionsgang, der sikrer at alle opgaver leveres til den aftalte tid.
Selvom virksomheden har oparbejdet en stærk markedsposition, er potentialet fortsat stort. Ikke mindst på eksportsiden. Virksomheden har i en længere årrække oplevet en konstant omsætningsmæssig vækst.
Den nuværende ejer ønsker at sælge virksomheder for at prøve kræfter med andre aktiviteter. Virksomheden drives fra ejerens privatadresse og er derfor flytbar.

Referencenummer: VBS0700

Geografi: Region Midtjylland

Hovedbranche: Fremstillingsvirksomhed

Underbranche: Fremstilling af døre og vinduer af metal

Kontaktinformationer

Mægler: Jørn Andersen

Telefon: +45 28 35 84 19

E-mail: joern.andersen@m-plus-a.com

Kontakt os