Handels-, produktions- og servicevirksomhed

Virksomheden er en spændende nichevirksomhed der igennem de seneste 10 år har markeret sig stærkt inden for byggebranchen med et sortiment af specialprodukter. I dag er virksomheden kendt for sin professionalisme og faglige stolthed, der kommer til udtryk i alle opgaver, store som små. Med et forretningskoncept, der bygger på at levere kvalitetsprodukter og yde en fleksibel og optimal service, har virksomheden opbygget en stor og solid fast kundekreds.
Organisatorisk har den nuværende ejer sammensat et hold af fagligt dygtige og engagerede medarbejdere, der arbejder selvstændigt i et uformelt miljø. Kundekredsen består fortrinsvis af erhvervskunder, men private kunder er også repræsenteret i kundekredsen. Opgaverne er fordelt på større projektopgaver og mindre ad hoc-opgaver. Virksomheden har løbende vækstet igennem de seneste år.
Driften foregår primært on location, men virksomheden råder over et mindre værksted og lager, der nemt vil kunne flyttes i forbindelse med selskabets overdragelse til en ny ejer. Den nuværende ejer ønsker at sælge virksomheden for at prøve kræfter med andre aktiviteter, men er ikke afvisende overfor et glidende generationsskifte


Referencenummer: VBS0708

Geografi: Region Syddanmark

Hovedbranche: Bygge- og anlægsvirksomhed

Underbranche: Anden bygningsfærdiggørelse

Kontaktinformationer

Mægler: Jørn Andersen

Telefon: +45 28 35 84 19

E-mail: joern.andersen@m-plus-a.com

Kontakt os