Handels- og agenturvirksomhed

Referencenummer - VBS0682

Lokation: Hele landet, Region Hovedstaden, Region Midtjylland, Region Nordjylland, Region Sjælland, Region Syddanmark

Branche: Handel


Virksomheden har igennem mere end 30 år stået for levering af udstyr og produkter indenfor hygiejne og miljø til forhandlere og erhvervsmæssige slutbrugere i Danmark og forhandlere i en række europæiske lande. Virksomheden har positioneret sig stærkt på hele sit forretningsområde. Med en effektiv og rationel drift i en velfungerende organisationsstruktur, er virksomheden konsolideret med en god økonomi.
Sortimentet er omfattende og består af produkter fra kendte og efterspurgte producenter, som virksomheden enten har som agentur eller har indgået en forhandleraftale med. Sortimentet udvikles løbende i henhold til de skiftende tekniske og miljømæssige markedskrav. Virksomhedens kerneydelser er salg af produkter kombineret med rådgivning og problemløsning.
Selvom virksomheden i dag har en stærk position, er der fortsat mulighed for at vækste betydeligt, ikke mindst på eksportsiden og gennem en strategisk synergiudnyttelse.
De nuværende ejere har besluttet sig for at gennemføre et aldersmæssigt ejerskifte og dermed give en ny ejer mulighed for at udnytte vækstmulighederne.

Kontaktinformationer

Mægler

Jørn Andersen

Telefon

+45 28 35 84 19

E-mail

joern.andersen@m-plus-a.com

Kontakt os