Handels- og agenturvirksomhed

Virksomheden har igennem mere end 30 år stået for levering af udstyr og produkter indenfor hygiejne og miljø til forhandlere og erhvervsmæssige slutbrugere i Danmark og forhandlere i en række europæiske lande. Virksomheden har positioneret sig stærkt på hele sit forretningsområde. Med en effektiv og rationel drift i en velfungerende organisationsstruktur, er virksomheden konsolideret med en god økonomi.
Sortimentet er omfattende og består af produkter fra kendte og efterspurgte producenter, som virksomheden enten har som agentur eller har indgået en forhandleraftale med. Sortimentet udvikles løbende i henhold til de skiftende tekniske og miljømæssige markedskrav. Virksomhedens kerneydelser er salg af produkter kombineret med rådgivning og problemløsning.
Selvom virksomheden i dag har en stærk position, er der fortsat mulighed for at vækste betydeligt, ikke mindst på eksportsiden og gennem en strategisk synergiudnyttelse.
De nuværende ejere har besluttet sig for at gennemføre et aldersmæssigt ejerskifte og dermed give en ny ejer mulighed for at udnytte vækstmulighederne.


Referencenummer: VBS0682

Geografi: Hele landet, Region Hovedstaden, Region Midtjylland, Region Nordjylland, Region Sjælland, Region Syddanmark

Overordnet branche: Engroshandel og detailhandel

Underbranche 1: Engroshandel undtagen med motorkøretøjer og motorcykler

Underbranche 2: Engroshandel med husholdningsartikler

Underbranche 3: Engroshandel med porcelæns- og glasvarer og rengøringsmidler

Underbranche 4: Engroshandel med rengøringsmidler

Kontaktinformationer

Mægler: Jørn Andersen

Telefon: +45 28 35 84 19

E-mail: joern.andersen@m-plus-a.com

Kontakt os