Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Specialiseret Handelsvirksomhed

Virksomheden importerer og forhandler produkter, der er essentielle for logistik og transport i mange brancher, hvilket sikrer et solidt forretningsgrundlag grundet produkternes betydning. Takket være tætte samarbejder med leverandører, er virksomheden særdeles leveringsdygtig, hvilket er afgørende i branchen. Derudover fokuserer virksomheden på pålidelig kommunikation og fleksible løsninger, hvilket hjælper med at skabe stærke kunderelationer.

Virksomheden blev grundlagt i starten af 1980’erne. Ejeren har de seneste 5 år planlagt sit generationsskifte. Det har han gjort ved i høj grad at fokusere på indkøb, logistik og kundepleje. Den daglige drift varetages af en medarbejder.

Størstedelen af virksomhedens kunder befinder sig i lokalområdet, men den centralt placerede base giver gode muligheder for at udvide kundegrundlaget geografisk. Den nuværende organisation har kapaciteten til at imødekomme en fordobling af omsætningen.

Med det rette fokus og tilgang tilbyder virksomheden et interessant vækstpotentiale. En øget salgsindsats, kombineret med virksomhedens høje serviceniveau, vil kunne tiltrække flere og større kunder, hvilket giver en ny ejer mulighed for at fortsætte den stabile indtjening og udvikle virksomheden yderligere.

Referencenummer: VBS0830

Geografi: Region Syddanmark

Hovedbranche: Engroshandel og detailhandel

Underbranche: Ikke-specialiseret engroshandel

Kontaktinformationer

Mægler: Frank Kirk

Telefon: +45 48 80 20 14

E-mail: frank.kirk@m-plus-a.com

Kontakt os

    Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google
    privatlivspolitik og Servicevilkår