F.I.A.A.G. – gratis professionel sparring

I forbindelse med salg, køb og udvikling af virksomhed er der mange spørgsmål, der skal besvares før man har det nødvendige overblik og forståelse for sin situation. Det kan nogle gange virke uoverskueligt at se hvor man skal sætte ind, så man ikke alene får den rigtige indgangsvinkel til processen fra selve starten, men også har et godt overblik og en god forståelse det, man gerne vil opnå uden at man investere en formue i rådgivning før man er afklaret og reelt er klar til det.

Derfor har vi indført en ”gratis-ydelse” til alle der har behov for at få en indledende og kompetent rådgivning, når de står over for salg, køb eller udvikling af virksomhed.

Vi kalder denne service for F.I.A.A.G. og det står Free Initial Advice & Guidance eller på godt dansk; gratis indledende rådgivning og vejledning.

I praksis er F.I.A.A.G. et interview af ejerlederen/virksomheden, hvor vi i tæt dialog med ejerlederen eller virksomheden, danner os et overblik og kortlægger virksomhedens struktur, produkter/services (eventuel egenudvikling samt patenter og rettigheder), afsætningsgrundlag, kunder (fordeling mellem kontraktsalg og ad hoc salg), konkurrencesituation, egen produktion/distribution m.m., ejerkreds, virksomhedsstruktur, økonomiske resultater i interne regnskaber – historisk meget gerne 3 år bagud. Disse områder plus flere, vil vi gennem dette interview afdække, så vores forudsætninger for at komme helt ind til kernen, så vi kan forberede ejerlederen/virksomheden til at tage det næste og rigtige skridt i processen i forbindelse med salg, køb eller udvikling.

F.I.A.A.G., der er en indledende og grundlæggende sparring af vordende eller eksisterende ejerledere og virksomheder koster som sagt ikke noget, men er vores investering i at skabe klarhed og det optimale udgangspunkt for den proces, den enkelte står over for og så de ikke falder i en af de mange faldgruber, der findes, når man skal sikre sit fremtidige grundlag bedst muligt.

Vi leverer ikke en stor og ligegyldig rapport, men vil give ejerlederen/-virksomheden en brugbar og konstruktiv rådgivning på basis af den situation og de spørgsmål, de står stillet over for.

Kontakt Frank Jensen 24 42 79 16 eller fje@virksomhedsborsen.dk og hør mere om hvordan I kan aktivere F.I.A.A.G. som en del af jeres proces.