Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Veldrevet grafisk virksomhed

Virksomheden er en velfungerende og veldrevet grafisk virksomhed, som tilbyder sine kunder et bredt produktsortiment, blandt andet bannere, salgsdisplays og byggepladsskilte. Virksomhedens alsidige kompetencesæt bevirker, at man sjældent er nødt til at takke nej til opgaver.
Den primære kundegruppe er erhvervsvirksomheder i nærområdet samt reklamebureauer i hele landet. En stor andel af kunderelationerne er langvarige, mens der kontinuerligt kommer nye kunder til. Tilgangen af nye kunder sker blandt andet som følge af eksisterende kunders positive omtale af virksomheden.
Gennem årene har virksomheden oparbejdet en solid markedsposition som værende en professionel samarbejdspartner, der er i stand til at løse opgaver, som kræver den nyeste teknologi. Siden etableringen af virksomheden har det været et væsentligt parameter løbende at tilpasse sig den teknologiske udvikling, herunder at investere i den seneste teknologi.
Selvom virksomheden er yderst velfungerende, rummer den stadig et godt, realiserbart potentiale. Det vil være oplagt for en ny ejer at fokusere på opsøgende salgsarbejde, ligesom man med fordel kan dyrke de eksisterende kunderelationer yderligere.
Maskinkapaciteten er i stand til at imødekomme en øget efterspørgsel.

Referencenummer: VBS0731

Geografi: Region Midtjylland

Hovedbranche: Liberale, videnskabelige og tekniske tjenesteydelser

Underbranche: Kommunikationsdesign og grafisk design

Kontaktinformationer

Mægler: Peter Hald

Telefon: +45 26 11 07 97

E-mail: peter.hald@m-plus-a.com

Kontakt os