Full-service flytteforretning og self-storage

Referencenummer - VBS0596

Lokation: Sjælland

Branche: Logistik / Transport, Service


Virksomheden, der er kendt som et særdeles professionelt flyttefirma med et højt serviceniveau, har flyttet for både virksomheder og private i mere end 30 år. Rådgivning og planlægning er væsentlige parametre i konceptet og på disse områder har virksomheden bevidst differentieret sig i forhold til sine nærmeste konkurrenter.

En væsentlig og voksende del af virksomhedens forretningsområde er boksudlejning til enten kortvarig eller længerevarig opbevaring af effekter. Boksene er opsat i opvarmede og tørre bygninger. Udlejning af bokse er synergimæssigt et stærkt aktiv i kombination med flytteydelserne.

Flytteopgaverne udføres af dygtige og kompetente medarbejdere, der er med til at dokumentere virksomhedens professionalisme lige fra kundens første henvendelse og til flytningen er gennemført. Også ved de små flytteopgaver.

Virksomheden råder over en moderne vognpark og løfteudstyr, således at enhver form for flytteopgave kan løses. Igennem årene har virksomheden opbygget en stor fast kundekreds, og der er fortsat gode muligheder for yderligere vækst. Den nuværende ejer har valgt at sælge virksomheden af helbredsmæssige årsager.

Kontaktinformationer

Mægler

Thomas Egedgaard

Telefon

2946 7135

E-mail

te@virksomhedsborsen.dk

Kontakt os