Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Producent af produkter til Outdoor/fritidsliv

Virksomheden har gennem årene oparbejdet en solid markedsposition som markedsledende inden for sit primære markedsområde, produktion af produkter i træ til Outdoor/fritidsliv.
Produktsortimentet er bredt og tilbydes som grundmodeller, totalløsninger og løsninger tilpasset kundens ønsker og behov. Kendetegnende for virksomhedens arbejde er høj kvalitet, god service og en fleksibel tilgang til løsningen af den enkelte opgave. Hvert produkt er medvirkende til at skabe rammerne om det perfekte udeliv.
Virksomheden er selv ansvarlig for hele processen fra opskæring af træ til færdiggørelse af produkterne og løsningerne. Der anvendes udelukkende danskproduceret træ.
Virksomhedens brede udvalg af kvalitetsprodukter sikrer et solidt fundament, der er medvirkende til at generere en særdeles god indtjening og økonomi.
Selvom virksomheden allerede er yderst velfungerende, indeholder den for den rette køber et stort realiserbart potentiale, blandt andet i form af en udvidelse af den eksisterende produktionskapacitet.
Virksomheden er flytbar.

Referencenummer: VBS0732

Geografi: Region Midtjylland

Hovedbranche: Fremstillingsvirksomhed

Underbranche: Fremstilling af bygningstømmer og snedkeriartikler i øvrigt

Kontaktinformationer

Mægler: Jørn Andersen

Telefon: +45 28 35 84 19

E-mail: joern.andersen@m-plus-a.com

Kontakt os