Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Lukrativ fremstillingsvirksomhed i metalindustrien sælges

Virksomheden er kendt som en særdeles professionel samarbejdspartner, der producerer større og mindre komponenter og konstruktioner i metal. Med et forretningssetup baseret på en fleksibel og alsidig produktion, har virksomheden oparbejdet en solid position med stærke præferencer i forhold til både ydelser og produkter.

Præcisionsarbejde og håndværksmæssige idealer er nogen af de vigtige parametre i virksomhedens forretningsgrundlag, der omfatter fremstilling af serier fra 1 stk. og opefter. Med særligt fokus på udvalgte kerneområder, har virksomheden opbygget et bredt kompetencesæt, der efterspørges af forskellige industrier.

Den faste kundekreds er virksomhedens fundament. En væsentlig del af produktionen er eksportrelateret. Produktionsanlægget er omfattende, og opgaverne udføres af et hold af kompetente medarbejdede, der alle lever op til virksomhedens høje kvalitetskrav.

Organisatorisk drives virksomheden i en uformel og effektiv struktur, der dels sikrer at alle opgaver udføres til aftalt tid, og dels sikrer virksomheden en attraktiv indtjening.

Referencenummer: VBS0773

Geografi: Hele landet, Region Hovedstaden, Region Midtjylland, Region Nordjylland, Region Sjælland, Region Syddanmark

Hovedbranche: Fremstillingsvirksomhed

Underbranche: Fremstilling af metalkonstruktioner og dele heraf

Kontaktinformationer

Mægler: Jørn Andersen

Telefon: +45 28 35 84 19

E-mail: joern.andersen@m-plus-a.com

Kontakt os