Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Event- og serviceudlejningsfirma

Med en komplet produktgruppe inden for udlejning til festlige begivenheder, såsom festtelte, gulv til telt, borde, stole, fadølsanlæg og lydudstyr, er virksomheden totalleverandør inden for barnedåb, konfirmation, fødselsdag, bryllup og andre festlige begivenheder.

Den primære kundegruppe består af privatkunder. Det er typisk husejere, da festtelt som udgangspunkt kræver en have til opstilling. Derudover servicerer man også tilbagevendende erhvervskunder, som bliver serviceret med fleksibilitet og omstillingsparathed.

Virksomheden har siden etableringen fokuseret på at skabe effektive digitale, delvis- og fuldautomatiserede arbejdsgange. Af markedsføringsaktiviteter er der blandt andet lagt vægt på Google Ads, Facebook annoncering, SEO-optimering af websites, samt opbygning af en solid kundedatabase. At opnå høj kundetilfredshed er ligeledes en klart defineret og strategisk målsætning.

Selvom virksomheden er velorganiseret, rummer den stadig et godt vækstpotentiale, som blandt andet kan realiseres ved øgede markedsføringsaktiviteter.

Referencenummer: SBS0175

Geografi: Region Hovedstaden

Hovedbranche: Administrative tjenesteydelser og hjælpetjenester

Underbranche: Udlejning og leasing af varer til fritid og sport

Kontaktinformationer

Mægler: Roland Boysen

Telefon: +45 44 12 20 60

E-mail: roland.boysen@m-plus-a.com

Kontakt os