El-installatør med et stærkt image

Virksomheden er en kendt og særdeles efterspurgt samarbejdspartner indenfor alle typer el-installationer. Igennem mange år har virksomheden markeret sig stærkt i Nordsjælland, der er det primære markedsområde. Som professionel håndværksvirksomhed udfører virksomheden både større projektopgaver og løbende servicearbejder på et højt kvalitetsniveau.

Via stor kundetilfredshed har virksomheden oparbejdet et godt ry og en solid position. Kundekredsen består af en fornuftig fordeling mellem erhvervskunder, offentlige virksomheder, boligselskaber og private kunder. Opgaverne udføres både som direkte ordrer og som entrepriser.
Organisationen er opbygget i en flad struktur og er i princippet selvkørende. Driften foregår i et integreret setup med online tilgang for alle medarbejdere. Alle medarbejdere er fagligt veluddannede og møder kunderne med en professionel indstilling til udførelse af enhver opgave. Virksomhedens domicil er centralt beliggende midt i markedsområdet og velindrettet med kontor- og lagerfaciliteter.
Den nuværende ejer ønsker at sælge virksomheden af helbredsmæssige årsager.


Referencenummer: VBS0709

Geografi: Region Hovedstaden

Hovedbranche: Bygge- og anlægsvirksomhed

Underbranche: El-installation

Kontaktinformationer

Mægler: Peter Hald

Telefon: +45 26 11 07 97

E-mail: peter.hald@m-plus-a.com

Kontakt os