Dækcenter i Hovedstaden

Referencenummer - VBS0678

Lokation: Region Sjælland

Branche: Automobiler


Foruden at skifte og opbevaring af dæk til personbiler og varevogne, er virksomheden forhandler af batterier til den største del af den danske vognpark. Med domicil i Hovedstadsområdet er værkstedet placeret midt i sit primære markedsområde, hvilket har dannet grundlag for oparbejdelse af en solid position og en stor fast kundekreds.

Forretningskonceptet er baseret på at yde en særdeles høj service, og gennem en fleksibel indstilling til at imødekomme kundernes ønsker. Værkstedet er velindrettet til formålet og giver i sin nuværende indretning mulighed for en yderligere aktivitetsudvidelse.

Udover sine kerneydelser tilbyder virksomheden forskellige komplementære produkter og ydelser. Igennem en lang årrække er værkstedet blevet godt kendt og opfattes som en professionel og seriøs servicevirksomhed.

Kundekredsen består af både erhvervskunder og privatkunder. Et af virksomhedens særlige kendetegn er den faglig stolthed og et kompetencesæt, der er med til at give kunden tryghed og en optimal service.

Kontaktinformationer

Mægler

Thomas Egedgaard

Telefon

+45 29 46 71 35

E-mail

thomas.egedgaard@m-plus-a.com

Kontakt os