Convenience food produktion

Virksomheden er en ung innovativ og succesrig produktionsvirksomhed, der producerer færdige middagsretter af høj kvalitet, som sælges gennem førende detailkæder og online. Virksomheden er kendt og efterspurgt for sine spændende slowfood-retter. Ud fra en solid viden om markedets og forbrugernes adfærd i forhold til Convenience food, har virksomheden placeret sig i en gunstig position i et konkurrencepræget marked.
Gennem udvikling af et nyt og anderledes koncept der giver nem og hurtig genvej til hjemmelavet mad, har virksomheden formået at differentiere sig i forhold til de traditionelle fastfood- og convenience food retter.
Maden fremstilles fra bunden af friske råvarer, der indkøbes hos en udvalgt kreds af leverandører, der alle lever op til virksomhedens strenge kvalitetskrav. Forbrugeren skal blot varme maden og eventuelt supplere med tilbehør efter smag.
Organisationen består af motiverede og fleksible medarbejdere, der har et team-samarbejde i et uformelt og effektivt miljø, som giver den enkelte medarbejder rum til at koncentrere sig om at fremstille mad af høj og kompromisløs kvalitet.
De nuværende ejere ønske at sælge virksomheden som led i en fremtidig strategi.


Referencenummer: VBS0681

Geografi: Hele landet, Region Sjælland, Uden betydning (flytbar)

Overordnet branche: Fremstillingsvirksomhed

Underbranche 1: Fremstilling af fødevarer

Kontaktinformationer

Mægler: Lisbeth Edelmann Nyborg

Telefon: +45 26 75 69 10

E-mail: lisbeth.edelmann.nyborg@m-plus-a.com

Kontakt os