Cateringvirksomhed på Sjælland

I forhold til de fleste andre i cateringbranchen har virksomheden differentieret sit koncept i forhold til at vælge og bestille menuer. Med fokus på at levere gode og veltilberedte retter ud af huset, hvor kvalitet og pris går op i en højere enhed, har virksomheden formået at skabe sig et godt navn, der er kendt i hele virksomhedens markedsområde.
Virksomheden, der er beliggende centralt på Sjælland med let tilgang til vejnettet, har igennem årene arbejdet målrettet på at være et stærkt valg, når enten de private kunder, offentlige- og private virksomheder bestiller mad til fester, kurser, receptioner eller frokostordninger.
Maden fremstilles af gode råvarer, der indkøbes hos anerkendte fødevareleverandører, der lever op til virksomhedens strenge kvalitetskrav. Virksomheden tilbyder et omfattende menukort, der justeres i forhold til årstider og i forhold til fornyelser.
Organisationen består af velmotiverede og fleksible medarbejdere, der samarbejder som et team i et uformelt og effektivt miljø, som giver den enkelte medarbejder rum til at koncentrere sig om at fremstille mad i høj og kompromisløs kvalitet og yde kunderne en optimal service.
Den nuværende ejer har beslutte at sælge virksomheden for at prøve kræfter med helt andre aktiviteter.


Referencenummer: BBS0313

Geografi: Region Hovedstaden, Region Sjælland, Sjælland, Storkøbenhavn

Overordnet branche: Overnatningsfaciliteter og restaurationsvirksomhed

Underbranche 1: Restaurationsvirksomhed

Underbranche 2: Event catering og anden restaurationsvirksomhed

Kontaktinformationer

Mægler: Peter Albertsen

Telefon: +45 40 42 71 72

E-mail: peter.albertsen@m-plus-a.com

Kontakt os