Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Blomster-, hus- og havecenter

Havecenteret sælger produkter, ydelser, services inden for planter, blomster, forarbejdning heraf, samt gaveartikler og tilbehør til hus og have.

Forretningen har i kraft af sin mangeårige tilstedeværelse opbygget en stærk positionering og er den foretrukne leverandør til en bred loyal og lokal B2C (primær) og B2B (sekundær) kundegruppe.

Kunderne tilbydes god vejledning, høj service og et bredt, attraktivt og sæsonpræget sortiment.

Markedet er relativt stabilt og virksomheden er beliggende i et område med meget begrænset konkurrence.

Der er muligheder i at udvide eller tilpasse sortimentet yderligere inden for produkter til hus og have, pop-up shop koncepter og / eller andre aktiviteter.

Der kan vækstes indenfor visse kategorier, drevet af den generelt stigende interesse for indretning samt hus og have. Derudover drives markedet af højtider, mærkedage og lignende, som i sagens natur er et tilbagevendende fænomen.

Ved en overdragelse til en strategisk køber, vil flere synergier kunne bringes i spil. Der er også gode muligheder for en stand-alone køber.

Referencenummer: SBS0178

Geografi: Region Syddanmark

Hovedbranche: Engroshandel og detailhandel

Underbranche: Planteforhandlere og havecentre

Kontaktinformationer

Mægler: Roland Boysen

Telefon: +45 44 12 20 60

E-mail: roland.boysen@m-plus-a.com

Kontakt os