Attraktiv og velrenommeret slagterforretning sælges

Referencenummer - BBS0310

Lokation: Storkøbenhavn

Branche: Slagter, ost- & viktualie


Forretningen er centralt beliggende i en af de aktive forstæder til København og er kendt for sine hjemmelavede produkter og høj kødkvalitet. Med en lang og traditionsrig historie gennem mere end 60 år, har forretningen opbygget en stor fast kundekreds, der rækker langt ud over det område, hvor forretningen er beliggende.

Ud over den traditionelle slagterbutik med et velassorteret sortiment af dansk kød og hjemmelavet charcuteri, smørrebrød, sandwiches, færdige daglige middagsretter, leverer forretningen dagligt mad ud af huset til kantiner og i et større omfang til fester, møder mm, enten ud fra et fast menukort eller efter den pågældende kundes specielle ønsker.

De hjemmelavede produkter og specialiteter er forretningens særlige kendetegn. Kundekredsen er fordelt på privatkunder og erhvervskunder. Forretningen signalerer god historie i en tidssvarende butiksindretning. Produktionsfaciliteterne er velindrettet med en kapacitet med mulighed for at udvide produktionen.

Forretningen er attraktiv og veldrevet med en fornuftig indtjening. De nuværende ejere ønsker at prøve kræfter med noget helt andet og har derfor besluttet sig for at sælge forretningen.

Kontaktinformationer

Mægler

Thomas Egedgaard

Telefon

+45 29 46 71 35

E-mail

thomas.egedgaard@m-plus-a.com

Kontakt os