Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Sct. Paul’s Møntvask – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 04/15/2012

Sct. Paul’s Møntvask er beliggende i M.P. Bruunsgade i det centrale Århus. Møntvaskeriet hører til blandt de førende i Århus – om end ikke i hele Jylland!

Møntvaskeriet har de sidste 18 år været ejet af samme ejer, der har haft det som ”nebengeschäft” ved siden af deres mange andre aktiviteter. Som led et ønske om mere tid til den tredje alder valgte de at sætte mønvaskeriet til salg d. 23.12.2011.

Salgsmateriale på møntvaskeriet blev udarbejdet i starten af januar og sendt til flere potentielle køberemner, der var noteret i ButiksBørsens database, heriblandt et køberemne fra Århus.

Kort efter modtagelse af prospekt på Sct. Paul’s Møntvask bad køberemnet om fremvisning, hvor der viste sig at være god kemi mellem parterne.

Køberemnet fremsatte umiddelbart efter fremvisningen købstilbud på møntvaskeriet og medio februar 2012 – mindre en to måneder efter af møntvaskeriet var salg til salg – nåede parterne til enighed.

Sct. Paul’s Møntvask er overdraget til køberemnet d. 15. april 2012. ButiksBørsen har bistået sælger i forbindelse med overdragelsen.

I relation til overdragelsen kan det nævnes, at der er stort efterspørgsel på veldrevne renserier og selvbetjeningsvaskerier i hele landet