Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

DMTonline ApS – Formidlet af M+A Virksomhedsbørsen

Dato: 05/08/2024

Med virkning fra den 1. januar 2024 har den danske fond CoreCapital, som især har fokus på danske specialiserede underleverandører til den grønne omstilling, købt DMTonline ApS, som blandt andet er leverandør til den voksende globale vind industri.

DMTonline ApS har igennem 30 år leveret kvalitetsløsninger til Danmarks førende virksomheder indenfor vind, satellit, robot og andre højteknologiske industrier. DMTonline ApS har branchens bedste brands og egenudviklede produkter, hvilket har givet en stærk position blandt kunder, som har kvalitet og leveringssikkerhed i højsædet. Gennem et tæt udviklingssamarbejde med kunderne har DMTonline ApS skabt en global forretning indenfor produktion, installation og service baseret på virksomhedens stærke kompetencer.

De forhenværende ejere forbliver i spidsen af selskabet og er med til at sikre en god overgang til den nye vækstrejse, hvor kunden forbliver i centrum, og hvor nogle af de uudnyttede vækstpotentialer skal udforskes.

Virksomhedsbørsen A/S har bistået sælgeren i forbindelse med overdragelsen.​

CoreCapital, som netop nu er i gang med at opbygge en portefølje indenfor energisektoren, ser DMTonline ApS som et godt eksempel på, hvordan vi i Danmark kan være med på verdensplan gennem unikke kompetencer og høj eksekveringskraft.

Partner i CoreCapital og bestyrelsesformand i DMTonline ApS John Agerholm udtaler: “DMT er den perfekte indgang til markeder hvor elektrificeringen er hastigt voksende”  John nævner ydermere, at især medarbejderne og den høje kundetilfredshed er en stor del af årsagen til interessen for DMTonline ApS.

Formidlingen af salget er sket via opsøgende arbejde, markedsføring i landets største aviser samt på digitale platforme.​