Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

CG Entreprise A/S – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 10/08/2020

CG Entreprise A/S er en 100 % danskejet VVS-virksomhed, med en historie der går tilbage til 1927. Virksomheden, der er yderst veldrevet, har koncentreret sine aktiviteter omkring Storkøbenhavn, hvor den har positioneret sig som en håndværksmæssig professionel og kvalitetsbevidst virksomhed inden for VVS-, blikkenslager- og kloakarbejder. Foruden at have oparbejdet stærke kompetencer inden for varme, vand og sanitet, har virksomheden erfaring inden for flere andre områder, blandt andet taglægning, inddækninger, tagrender og andre specielle blikkenslageropgaver.

De seneste år er opgavemængden i CG Entreprise A/S vokset, hvilket forventes at fortsætte de kommende år, og derfor vurderer sælger – Inger Marie Rosenmand Stejlborg, Dennis Baad og Tommy Bøje Pedersen, der er 3. generation af indehavere i virksomheden – at det er hensigtsmæssigt, at nye kræfter overtager virksomheden od udnytter mulighederne for optimering af denne.

CG Entreprise A/S er solgt pr. 1/7 2020 til den københavnske byggeentreprenør Lauritz Hannibal med Klaus Enggård Peitersen i spidsen. Virksomhedsbørsen as har bistået CG Entreprise A/S med salget af virksomheden.