Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Byens Bazar Søborg ApS – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 07/01/2021

Sælger Niels Frederiksen besluttede at sætte Byens Bazar Søborg ApS til salg gennem M+A Group A/S for at koncentrere sig fuldt ud om sin anden forretning.

Byens Bazar Søborg ApS er et indendørs marked. Som kunde lejer man en stand og sætter sine varer til salg på denne. Servicering af kunderne varetages af personalet i Byens Bazar Søborg ApS.

– Det engagement, vi har oplevet fra M+A Group lige fra udarbejdelsen af prospektet, til forhandlinger med potentielle købere og til den afsluttende fase, har været en afgørende faktor for salget af Byens Bazar Søborg ApS, udtaler sælger Niels Frederiksen.

Køber er Kirppu Danmark ApS, der i forvejen driver en række loppesupermarkeder i hele landet. Med overtagelsen af Byens Bazar Søborg ApS udvider Kirppu Danmark ApS sit geografiske markedsområde.

– M+A Group har gennem hele processen været fleksible og hårdtarbejdende. De har formået at skabe fremdrift i processen og samle alle parter om forhandlingsbordet, så handlen til slut er kommet i hus, lyder det fra Morten Bøjland, Kirppu Danmark ApS.

Overdragelsen er sket pr. 01.07.2021.