Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Virksomhedsbørsen as er i en markant udvikling

Mærkbar vækst og nye, spændende opgaver kendetegner den udvikling, som Virksomhedsbørsen as er midt i.

Parret, Julia og Thomas Egedgaard, overtog i april 2017 ansvaret for driften og udviklingen af Virksomhedsbørsen as, efter virksomheden havde gennemgået et generationsskifte.

I den forbindelse ansatte parret Frank Jensen som administrerende direktør. Frank Jensen, der har solid erfaring fra ledende stillinger i store nationale og internationale virksomheder, skal positionere Virksomhedsbørsen as endnu stærkere på markedet for salg og køb af små og mellemstore virksomheder.

Det arbejde er i fuld gang og har allerede resulteret i en markant udvikling af serviceydelserne såvel som vækst i antallet af opgaver i både ind- og udland. Sidstnævnte har medført etableringen af M+A SME.

Virksomhedsudvikling i fokus

Kendetegnende for den udvikling, Virksomhedsbørsen as har gennemgået, er, at der i større grad end tidligere er fokus på at tilbyde virksomhedsudviklende services samt decideret virksomhedsudvikling.

Ydelser som virksomhedsudvikling, rekruttering og kapitalfremskaffelse kan både have som formål at udvikle en virksomhed med henblik på et salg, hvor et optimalt, økonomisk udbytte ønskes, samt have som mål at positionere virksomheden stærkere på markedet.

I begge tilfælde er det primære omdrejningspunkt hele tiden at skabe de bedste betingelser for, at den enkelte virksomhed udvikler sig hensigtsmæssigt, så sælger, køber og investor opnår et optimalt udbytte.

Du kan læse mere om Virksomhedsbørsen as' generationsskifte i Magasinet SOLGT!

Salg, køb og udvikling af virksomhed, kom godt i gang med FIAG