Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Sikkerhed, er det nødvendigt?

Der er en række krav til sikkerheden, når man håndterer og udveksler følsomme oplysninger af enhver art – virksomhedshandler er ingen undtagelse.

I virksomhedshandlens afsluttende Due Diligence proces er det afgørende, at alle involverede parter kan udveksle dokumenter med hinanden, uden at gå på kompromis med sikkerheden. Dokumenterne, der deles i en Due Diligence proces indeholder ofte følsomme oplysninger om virksomheden og medarbejderne, og derfor er det ikke uvæsentligt, hvordan disse deles.

Et sikkert datarum kan let koste titusindvis af kroner, og når man tager i betragtning, at man kun har brug for dette i en forholdsvis kort periode, er det et område, man kan fristes til at spare væk. For i stedet at dele information via eksempelvis e-mail.

Fordi vi ved, at det kan være en relativt stor omkostning at betale for et sikkert datarum, og fordi vi ved, hvor vigtig sikkerheden er i den afsluttende forhandlingsfase, stiller vi et datarum til rådighed helt uden omkostninger for hverken sælger eller køber.

Vores datarum indfrier alle GDPR-kravene på området. Det er baseret på en Microsoft løsning og er uden begrænsninger i forhold til antal brugere og datamængde.

Sikkerhed kræver investeringer

Det er ikke kun i de sidste faser af en virksomhedshandel, at vi har fokus på en sikker håndtering af al information. Fortrolighed og sikkerhed har altid været et prioriteret område hos M+A Virksomhedsbørsen i alle faser af en virksomhedshandel, lige fra den første dialog om salg eller køb af virksomhed til overdragelsesaftalen er underskrevet.

Derfor har vi i de seneste år optimeret vores processer, tilpasset vores services og investeret massivt i en moderne IT-infrastruktur. Det sikrer, at vi fortsat kan levere relevante løsninger, som understøtter virksomhedshandlens mange faser, samtidig med at vi lever op til de skærpede krav til datasikkerhed.

En sikker og fremfor alt fortrolig behandling af dokumenter og information sikrer ikke kun, at vi lever op til lovgivningen på området. Den er også købers og sælgers garanti for, at følsomme oplysninger ikke bliver misbrugt.