Mød teamet

Image

Mød teamet, der er med til at gøre Virksomhedsbørsen til den, vi er:

  • De er resultatskabende og løsningsorienterede.
  • De er motiverede og nyder alle opgaver.
  • De har kompetencerne.
  • De er professionelle sparringspartnere.

Men de er også ydmyge. For de ved, at de hele tiden skal lære, hvis de vil blive ved med at være de førende virksomhedsmæglere og -udviklere i Danmark. Derfor er teamet altid åbne for nye impulser og trends i udviklingen, så de kan agere i stedet for at reagere.

Mød dit team, når det gælder salg, køb og udvikling af virksomheder.

Image

Mød teamet: Virksomhedsmægler Jørn Andersen

Jørn Andersen
Senior Virksomhedsmægler

Jørn har en solid baggrund inden for ledelse, drift og forretningsudvikling på direktionsniveau i en række store, danske koncerner og sammen med sin mangeårige erfaring som virksomhedsmægler, har Jørn de bedste forudsætninger for at kunne rådgive omkring og gennemføre ejerskifte på et højt professionelt niveau.

Mobil: +45 28 35 84 19

ja@virksomhedsborsen.dk

Mød teamet: Virksomhedsmægler og indehaver Thomas Egedgaard

Thomas Egedgaard
Virksomhedsmægler, indehaver

Thomas har i mere end 15 år arbejdet succesfuldt med formidling af køb og salg af virksomheder i ButiksBørsen, som han var medstifter af og ejede 50% af. I april 2017 overtog Thomas sammen med sin hustru det fulde ejerskab af ButiksBørsen samt Virksomhedsbørsen, Lederbørsen og firmahandel.dk.

Mobil: +45 29 46 71 35

te@virksomhedsborsen.dk

Mød teamet: Investering & Kapital Flemming Clausen

Flemming Clausen
Seniorrådgiver, Investering & Kapital

Flemming er uddannet cand. merc. aud. og har i flere år arbejdet som revisor og økonomichef. Flemming har været tilknyttet Virksomhedsbørsen as siden 2002 og har i dag ansvaret for investeringer og kapitalfremskaffelse. Sammen med teamet løser han inden for dette område opgaver for et stadigt stigende antal kunder fra alle branchetyper.

Mobil: +45 29 65 82 16

fc@virksomhedsborsen.dk

Mød teamet: Virksomhedsmægler Peter Hald

Peter Hald
Virksomhedsmægler

Peter har en mangeårig karriere bag sig i automobilbranchen, hos importører og som selvstændig autoforhandler af et kendt bilmærke, hvor Peter i mange år har arbejdet med ledelse og forretningsudvikling. Baggrunden gør, at han er en rigtig god sparringspartner for ejerledere, når de skal sælge, købe eller udvikle virksomhed.

Mobil: +45 26 11 07 97

peh@virksomhedsborsen.dk

Mød teamet: Virksomhedsmægler Niels Vilhelm Nielsen

Niels Vilhelm Nielsen
Virksomhedsmægler

Niels baserer sin rådgivning og mæglerarbejde på en imponerende karriere med ledende, tekniske stillinger og direktørstillinger i blandt andet TDC. Niels’ store, praktiske erfaring med ledelse og hans meget store erhvervsnetværk gør ham til en yderst kompetent og effektiv sparringspartner, når det gælder salg, køb og udvikling af virksomhed.

Mobil: +45 29 43 06 88

nvn@virksomhedsborsen.dk

Mød teamet: Virksomhedsmægler Peter Albertsen

Peter Albertsen
Virksomhedsmægler

Peter er med sin uddannelse og baggrund i hotel- og restaurationsbranchen i en optimal position til at rådgive sælgere og købere inden for HORECA området. Peter har også stor erfaring med salg og forretningsudvikling, hvilket er en kombination, der gør, at rådgivningen og hele formidlingsprocessen afvikles på et højt, professionelt  niveau

Mobil: +45 40 42 71 72

pa@butiksborsen.dk

Mød teamet: Virksomhedsmægler Per Grøndal

Per Grøndal
Virksomhedsmægler

Per er uddannet cand. merc. og har et omfattende CV bag sig med lederstillinger hos blandt andet Carlsberg, Ikea og Anheuser-Busch, ligesom Per også har været selvstændig ejerleder. Per er med sin meget kompetente og resultatorienterede tilgang den perfekte sparringspartner, hvis du vil sælge, købe eller udvikle virksomhed.

Mobil: +45 29 36 57 36

pgr@virksomhedsborsen.dk

Mød teamet: CEO Frank Jensen

Frank Jensen
CEO / adm. direktør

Frank har en lang karriere bag sig med ledelse og forretningsudvikling i internationale koncerner, hvor han har bestridt stillinger med regionalt og globalt ansvar. Frank udvikler og leder en forretning med fokus på kundens oplevelser og udbytte og sikrer, at forretningsgrundlaget og kundeværdien til enhver tid udgør det bedste alternativ på markedet.

Mobil: +45 24 42 79 16

fje@virksomhedsborsen.dk

Mød teamet: Search & Selection Thomas Meldgaard

Lisbeth Edelmann Nyborg
Virksomhedsmægler og rådgiver

Lisbeth har i mere end 25 år været mellemleder og direktør i ind- og udland, blandt andet for Dansk Supermarked. Siden begyndelsen af 00'erne har hun som selvstændig løst interim opgaver som direktør, ydet virksomhedsrådgivning, arbejdet med turn-arounds og ejerskifte. Lisbeth er en stærk sparringspartner ved salg, køb og udvikling af virksomhed.

Mobil: +45 26 75 69 10

len@virksomhedsborsen.dk

Mød teamet: Projektleder Carsten Machon

Mario Præstholm Riewerts
Forretningsudvikler og mægler

Mario har i mere end 10 år arbejdet som konsulent og strategisk forretningsudvikler med særligt fokus på udvikling af ejerledede virksomheder. Med flere lederstillinger bag sig i fødevare- og konsulentbranchen har Mario den forståelse, som gør ham til en yderst kompetent sparringspartner ved udvikling og formidling af virksomhed.

Mobil: +45 26 75 69 11

mpr@virksomhedsborsen.dk

Mød teamet: Search & Selection Thomas Meldgaard

Thomas Meldgaard
Search & Selection

Thomas har en imponerende baggrund inden for ledelse, strategisk udvikling og rådgivning samt udvælgelse og selektering af kandidater til nøglepositioner. Thomas er ansvarlig for at finde de bedste kandidater til ejerledere, når de ønsker at styrke ejerkredsen med nye partnere eller besætte nøglepositioner i organisationen.

Mobil: +45 51 24 02 34

tm@virksomhedsborsen.dk

Mød teamet: Projektleder Carsten Machon

Carsten Machon
Projektleder

Carsten har mange års erfaring med at rådgive små og mellemstore virksomheder inden for ledelse, salg, markedsføring og udvikling. Det er Carsten, som er ansvarlig for at beskrive vores mange salgs-, købs- og udviklingsemner, så de alle giver interesserede et godt, realistisk og brugbart billede af det pågældende emne.

Mobil: +45 24 66 13 06

cma@virksomhedsborsen.dk

Mød teamet: Partner Manager Thomas Paaske Rasmussen

Thomas Paaske Rasmussen
Partner Manager

Thomas er ansvarlig for det store, faglige eventprogram, der afvikles i tæt samarbejde med advokater, revisorer og pengeinstitutter over hele landet. Formålet er at udbrede det vigtige budskab til alle ejerledere om at sikre det bedst mulige grundlag for en resultatorienteret og hensigtsmæssig udvikling, drift og exit i deres virksomheder.

Mobil: +45 20 34 26 29 

tpr@virksomhedsborsen.dk

Mød teamet: Marketingkoordinator Mikkeline Andersen

Mikkeline Andersen
Marketingkoordinator

Mikkeline er uddannet cand.public. og er ansvarlig for vores kommunikation og markedsføring. Udover at sikre en god og informativ formidling af de generelle aktiviteter og tiltag, er det også Mikkelines opgave at være med til at sikre en høj forståelse hos alle landets ejerledere omkring den gode proces for hensigtsmæssig drift, udvikling og exit af virksomhed.

Mobil: +45 29 33 61 98

man@virksomhedsborsen.dk

Mød teamet: Administration og support Bente Møller Nielsen

Bente Møller Nielsen
Administration og support

Bente styrer med stort overblik og sikker hånd vores administration og er dermed ansvarlig for, at vores dagligdag fungerer, og at vi hele tiden kan levere et højt serviceniveau til vores kunder. Bente har været en del af Virksomhedsbørsen og gennem mere end 10 år arbejdet med support af virksomhedsmæglere og virksomhedshandel.

Mobil: +45 29 33 62 05

bn@virksomhedsborsen.dk

Mød teamet: Bogholderi og support Elna Schackmann Mathiasen

Elna Schackmann Mathiasen
Bogholderi og support

Elna er sidste skud på support-teamet i Virksomhedsbørsen, der har til opgave at supportere vores virksomhedsmæglere i deres proces med at formidle vores kunders virksomheder. Udover at Elna er en del af den kommercielle supportfunktion i, som understøtter mæglerne i deres arbejde, er hun også ansvarlig for vores bogholderi.

Mobil: +45 24 66 33 10

esm@virksomhedsborsen.dk