Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Investor søges

Virksomheden er en Green Tech virksomhed i kraftig vækst. Virksomheden gennemgik i 2006/2007 en kraftig modernisering, og siden er der iværksat mange tiltag for at udvide forretningsgrundlaget og udnytte ressourcerne bedst muligt. Derfor ses det nu som et formålstjenligt tidspunkt at udvide kapitalgrundlaget.
Virksomheden har slået sit navn fast inden for vandmiljø- og energisektoren som en virksomhed, der ønsker at udvikle produkter, der er i tråd med tiden. Virksomheden er klar til at tage udfordringen op og imødekomme kravene der stilles i forbindelse med den ”global opvarmning og klimapåvirkninger”, Det synes at være sikkert, at dagen i morgen byder på mange nye, spændende teknologiske udfordringer.
Det giver virksomheden mulighed for at arbejde intenst på produktudvikling med det eksisterende produktprogram indenfor byggeri og anlæg, spildevand og vandenergi samt indenfor offshore og marine industrien.
Overordnet set har virksomheden et stærk brand, med kendte produkter og en stærk organisation. Det er en videns tung virksomhed inden for et fremtidigt interessant produkt og interesseområder, klima og energi. Der er udviklet et stærkt salgskoncept med en dynamisk hjemmeside og kundevenlig produktmapper og brochurer.

Referencenummer: VBF0002

Geografi: Hele landet, Region Hovedstaden, Region Midtjylland, Region Nordjylland, Region Sjælland, Region Syddanmark

Hovedbranche: Fremstillingsvirksomhed

Underbranche:

Kontaktinformationer

Mægler: Thomas Egedgaard

Telefon: +45 29 46 71 35

E-mail: thomas.egedgaard@m-plus-a.com

Kontakt os