Internationalt

Forretning i Sverige

Er din virksomhed skandinavisk baseret, eller ønsker du at udvide de kommercielle aktiviteter i Skandinavien, er det oplagt at vende blikket mod Sverige.
Image

Samarbejde med Sveriges største virksomhedsmægler

Vores svenske samarbejdspartner, Svensk Företags Förmedling AB, SFF, er Sveriges største virksomhedsmægler og har i mange år formidlet både salg og køb af virksomheder og erhvervsejendomme i Sverige. Det gør dem til en oplagt part at inddrage, når du vil investere i virksomhed eller ejendom i Sverige, eller du vil positionere dig på det skandinaviske marked. De har den erfaring og viden om markedet, der er afgørende for, at du kommer godt i gang med at drive forretning i Sverige.

Opgaverne, som SFF udfører, omfatter salg og køb af virksomheder og ejendomme i Sverige samt rådgivning omkring det at blive virksomhedsejer, virksomhedsudvikling, generationsskifte og kapitalfremskaffelse.

Stort udvalg af attraktive virksomheder og erhvervsejendomme i Sverige

Som en landsdækkende aktør med udenlandske aktiviteter har SFF altid et stort udvalg af attraktive virksomheder og ejendomme til salg i Sverige. Du finder dem alle på www.sffab.se.

Svensk Företags Förmedling AB.
Telefon: +46 13 31 28 04.
Mail: hk@sffab.se.


Forretning i Polen

Med mere end 38 millioner indbyggere og en stabil og velfungerende infrastruktur er der mange muligheder for at drive forretning i Polen.
Image

Vi har et tæt samarbejde med en polsk rådgivnings- og konsulentvirksomhed baseret i Warszawa, der dagligt løser opgaver for en lang række virksomheder. 

Herigennem er vi i stand til at yde rådgivning og support on site i Polen, hvis du ønsker at etablere en produktions- eller logistikfunktion i landet, eller du vil have en lokal repræsentation på markedet, så du kan udnytte potentialet ved at drive forretning i Polen.

Ydermere er vi gennem det polske samarbejde i stand til at tilbyde lokal finansiering, lokale forretningspartnere, rekruttering, erhvervsejendomme og kontakt til lokale myndigheder.

Hands-on erfaring med det polske marked

I 2010 etablerede Frank Jensen, administrerende direktør i Virksomhedsbørsen as, i sin daværende rolle som Vice President for Østeuropa for en stor amerikansk koncern, et datterselskab i Polen, hvori han selv havde rollen som administrerende direktør i to år.

I den proces skabte Frank Jensen et omfattende netværk i Polen og opbyggede et meget stort kendskab til den lokale kultur og mentalitet.

Denne viden og dette netværk er omsat i praksis til en service, som vi nu tilbyder vores kunder.

Kontakt Frank Jensen og hør mere om, hvordan du succesfuldt etablerer og driver en profitabel forretning i Polen.


Forretning Asien

Vi er den officielle samarbejdspartner i Danmark for Kotra (Korea Trade-Investment Promotion Agency) inden for M&A aktiviteter.
Image

Vi søger derfor aktivt seriøse danske virksomheder med potentiale for salg til eller partnerskaber med koreanske virksomheder.

Har du interesse i partnerskaber, køb af virksomhed eller salg til købere i Asien, så kontakt Frank Jensen for at høre mere om de spændende koreanske virksomheder, der er til salg, og de muligheder der er for at etablere sig som virksomhedsejer i Korea.