Gå-hjem møder hos dig

Gå-hjem møder giver indsigt i virksomhed og virksomhedsudvikling

Specialistviden hjemme ved dig

Ønsker du inspiration og et kig ind i en verden, hvor det drejer sig om virksomheder, udvikling og værdi, og hvor indlægsholderen arbejder professionelt med disse begreber og har en indgående specialistviden baseret på aktuelle markedstendenser og -forhold? Så kontakt Frank Jensen og aftal et gå-hjem møde.

Selve indlægget varer typisk mellem 30 og 60 minutter med efterfølgende tid til spørgsmål og svar (Q&A), hvilket typisk varer mellem 15 og 30 minutter. Dermed varierer den samlede tid for et gå-hjem møde fra 45 minutter til halvanden time.


GÅ-HJEM MØDE I:

Hvad er min virksomhed værd, og hvad er de 'vigtige faktorer'?

Her fortæller vi om, hvordan man værdiansætter en virksomhed, og hvilke vigtige faktorer der spiller en afgørende rolle i denne proces. Dette gå-hjem møde besvarer mange af de grundlæggende spørgsmål, som kommende såvel som eksisterende ejerledere går rundt med.

Gå-hjem møder handler om virksomhedens værdi

Gå-hjem møder handler om exit-strategi

GÅ-HJEM MØDE II:

Exit-strategien: Hvornår skal den udarbejdes, og hvordan skal den implementeres?

Mange tænker slet ikke tanken, at man som ejerleder på et tidspunkt skal videre, og en anden skal overtage den daglige drift og udvikling af virksomheden. Ud fra devisen, at det er svært at vide, hvordan man skal overdrage sin virksomhed, når man knap er kommet ordentligt i gang, så sker det tit, at der aldrig bliver udarbejdet en ordentlig og brugbar plan for overdragelsen.

Det fører ofte til, at vi tvinges til at foretage en salgsmodning af virksomheden og i nogle tilfælde endda en decideret virksomhedsudvikling, før virksomheden kan sælges.

Vi giver nogle konstruktive bud på en god tilgang til det at udarbejde og implementere en hensigtsmæssig exit-strategi.

Dette gå-hjem møde er en rigtig øjenåbner og skaber altid en livlig og konstruktiv Q&A.

Image

Vil du arrangere et gå-hjem møde?

Vil du vide mere om værdiansættelser og de 'vigtige faktorer', eller vil du vide, hvordan du udarbejder og implementerer en exit-strategi, så kontakt Frank Jensen. Sammen aftaler I, hvordan et gå-hjem måde kan afholdes ved dig

Har du behov for yderligere information om arrangementet, er du også velkommen til at kontakte os.