Virksomheder og erhvervsejendomme i Sverige

Image

Lav god forretning i Sverige

Er din virksomhed skandinavisk baseret, eller ønsker du at udvide de kommercielle aktiviteter i Skandinavien, er det oplagt at vende blikket mod broderladet for at drive forretning i Sverige.

Fordi den svenske krone ikke er hægtet på euroen, har du med den danske krone stor købekraft på det svenske marked. Som situationen er nu, kan danske virksomheder med stor fordel drive forretning i Sverige.

Vores svenske samarbejdspartner, Svensk Företags Förmedling AB, SFF, har i mange år formidlet både salg og køb af virksomheder og erhvervsejendomme i Sverige. Det gør dem til en oplagt part at inddrage, når du vil investere i virksomhed eller ejendom i Sverige, eller du vil positionere dig på det skandinaviske marked. De har den erfaring og viden om markedet, der er afgørende for, at du kommer godt i gang med at drive forretning i Sverige.

Driv forretning i Sverige og udvid virksomhedens aktiviteter

Samarbejde med Sveriges største virksomhedsmægler

Svensk Företags Förmedling AB, SFF, er Sveriges største virksomhedsmægler, og gennem flere år har vi arbejdet tæt sammen med dem. SFF baserer deres forretning på virksomhedsmæglere med stor erfaring, ægte engagement og et bredt netværk, som gør dem i stand til at skabe værdi for både sælgere og købere, når de formidler virksomheder og ejendomme i Sverige.

SFF blev etableret i 1979 og er i dag lokaliseret i 30 byer, hvilket gør dem i stand til at yde en personlig og kompetent service, uanset hvor i landet du ønsker at sælge eller købe virksomhed eller ejendom.

Grundlaget for det arbejde, som vores svenske samarbejdspartnere udfører i forbindelse med din opgave er en personlig, kommerciel dialog omkring dine ønsker og forventninger. I det omfang det er relevant, inddrager de også advokat, revisor og pengeinstitut i arbejdet.

Opgaverne, som SFF udfører, omfatter salg og køb af virksomheder og ejendomme i Sverige samt rådgivning omkring det at blive virksomhedsejer, virksomhedsudvikling, generationsskifte og kapitalfremskaffelse.

Image Image

Stort udvalg af attraktive virksomheder og erhvervsejendomme i Sverige

Som en landsdækkende aktør med udenlandske aktiviteter har SFF altid et stort udvalg af attraktive virksomheder og ejendomme til salg i Sverige. Du finder dem alle på www.sffab.se.

Svensk Företags Förmedling AB.
Telefon: +46 13 31 28 04.
Mail: hk@sffab.se.

Forretning i Sverige giver adgang til det skandinaviske marked