Virksomhedsbørsen as er en del af M+A SME

Udvikling og vækst i ind- og udland har skabt grundlaget for etableringen af M+A SME, som Virksomhedsbørsen as nu er en del af.

Virksomhedsbørsen as gennemgik i april 2017 et ejerskifte, der allerede har resulteret i vækst og en stigning i antallet af udenlandske aktiviteter. Som led i den udvikling er M+A SME blevet etableret.

M+A SME står for ’Mergers & Acquisitions’, hvilket oversat til dansk betyder fusion og opkøb, mens SME er den engelske forkortelse for små og mellemstore virksomheder.

M+A SME omfatter foruden Virksomhedsbørsen as ButiksBørsen, Lederbørsen og firmahandel.dk, som ligeledes formidler salg og køb af virksomheder. Formålet er at udnytte synergien og kvaliteterne i de fire virksomheder maksimalt.

Læs mere om M+A SME i Magasinet SOLGT!

Stigning i antallet af udenlandske aktiviteter

Som følge af udviklingen oplever Virksomhedsbørsen as en stigning i antallet af udenlandske aktiviteter, hvilket ligeledes understøtter etableringen af M+A SME, der rent profil- og navnemæssigt gør det nemmere for internationale kunder at forholde sig til aktiviteterne. Virksomhedsbørsen as som den grundlæggende betegnelse har ikke international appel.

Polen og Sverige er markeder, som Virksomhedsbørsen as allerede har etableret samarbejder og aktiviteter i, herunder salg og køb af virksomheder samt ekspansion. Aktiviteterne i Polen og Sverige er blot første fase i Virksomhedsbørsen as’ ekspansion i udlandet, der for øjeblikket også omfatter USA, Asien og andre EU-lande.

Selvom M+A SME kommer til at fungere som den samlende enhed, vil Virksomhedsbørsen as såvel som ButiksBørsen, Lederbørsen og firmahandel.dk ikke forsvinde fra det danske marked. I stedet vil synergien mellem disse blive udnyttet optimalt, så kunderne oplever en endnu bedre, kompetent og professionel service, som medtænker alle aspekter i forbindelse med salg, køb og udvikling af virksomhed.

LÆS OGSÅ: Det kræver det at blive en del af M+A SME

Salg, køb og udvikling, kom godt i gang med FIAG