Kapitalsøgning

Mange danske virksomheder har prøvet at være i en situation, hvor de stod over for en udvidelse af markedet, men hvor den risikovillige kapital manglede, og mange vil opleve det i fremtiden.

Virksomhedsbørsen kan hjælpe dig med at søge investorer og finde risikovillig kapital, så udvidelsen kan blive ført ud i livet. I den forbindelse kan vi med vores erfaring og kompetence, som vi har opbygget gennem mange år i branchen, tilbyde et kartotek af investorer.

I den forbindelse kan vi via vores kartotek af investorer tilbyde vor erfaring og kompetence, som gennem mange år i branchen er blevet opbygget.

Find de rette investorer

Hos Virksomhedsbørsen assisterer vi firmaer med dels at prissætte virksomheden i den nuværende situation, dels vurdere behovet for risikovillighed, samt at søge investorer og identificere den rette investor.

Denne investor kan enten være en ren passiv kapitalpartner, eller en aktiv investor. En aktiv investor kan hjælpe med at styrke virksomhedens daglige drift, hvis du har et ønske herom. Vi hjælper med med at søge og finde den rette investor, som eksempelvis er stærk på afsætningsdelen eller på produktionsdelen/produktdelen, alt efter din virksomheds behov.

Styrkelse af din virksomheds know-how og position

Når du med vores hjælp finder ny risikovillig kapital, betyder styrkelsen af din virksomheds kapitalgrundlag ikke blot flere likvide midler. Nye investorer bringer ligeledes deres egne erfaringer, ekspertise og know-how med, og det indebærer dermed samtidig en styrkelse af din virksomheds viden og evne til at modstå den fremtidige udfordring.

Derfor er der flere fordele forbundet med at udnytte Virksomhedsbørsens køberkartotek til at søge investorer og finde risikovillig kapital – både for den eksisterende virksomhed og kommende investor.

Kontakt Virksomhedsbørsen for kompetent kapitalsøgning

Står du som virksomhedsejer over for nogle af de ovenfor beskrevne udfordringer, så kontakt os. Vi har mange års erfaring i at finde risikovillig kapital, og vore dygtige medarbejdere tager gerne et uforpligtende møde. Her bliver du klogere på, hvordan vi kan hjælpe og yde professionel rådgivning på de områder, der er vigtige og nødvendige for din virksomhed.