Investerings- og udviklingsprojekter

Vi søger investorer til 2 meget spændende virksomheder med et stort internationalt potentiale

Produktion af maskiner til biobrændselsindustrien og landbrugssektoren

I denne sag kan man enten foretage en ren investering eller også samtidig indtræde i virksomhedens ledelse, hvis man har den rette baggrund og erfaring.

Projektet er baseret på et internationalt samarbejde mellem en amerikansk og dansk virksomhed, hvor man har besluttet sig for at placere den fælles virksomhed i Danmark og dermed få adgang til det indre marked i EU. Udviklingsmulighederne er meget interessante, da virksomheden både henvender sig med stærke nøgleprodukter til biobrændselsindustrien, der er inde i en rivende udvikling og så til landbrugssektoren, hvor især store landbrug og maskinstationer kan få stor nytte ud af produkterne.

Baggrund
Med det formål, at udnytte en særlig niche inden for bl.a. klargøring af biomasse til fremstilling af biogas, har virksomheden udviklet en ny maskine, der på væsentlige områder er differentieret i forhold til andre lignende maskiner på markedet. Udover biobrændselsindustrien, har maskinen en række anvendelsesmuligheder i landbrugssektoren.

Maskinen er færdigudviklet og på nuværende tidspunkt er der fremstillet 6 maskiner, der er i drift i Danmark, som i forhold til hele det potentielle marked på verdensplan, er ret begrænset.

Efterspørgslen efter maskinen er siden introduktionen på markedet konstant stigende. Der foreligger nu en gennemarbejdet strategiplan for de kommende 4 år. I forbindelse med opstarten søges investorer, der har lyst til at blive en del af en ny organisation med et stort vækstpotentiale i de kommende mange år.

Sagsnr.: VBS0642

For yderligere information kontakt Peter Hald på 26 11 07 97 eller peh@virksomhedsborsen.dk

_______________________________________________________________________________

Spændende og unik maskinproducent til emballageindustrien

Virksomheden er særdeles kendt i emballageindustrien som unik udvikler af specialiseret produktionsudstyr. Alene virksomhedens navn borger for høj kvalitet i både udvikling og fremstilling af proceslinjer, der er blandt verdens bedste maskiner på området, og som kunder i det meste af verden har stor succes med i deres respektive produktioner.

I forbindelse med implementering af den fremtidige strategi- og vækst plan, der ud fra en grundig markedsvurdering, vil løfte omsætningen de næste 2 år fra 15 til 30 mio. dkk, har virksomheden behov for at styrke sit økonomiske fundament og ledelsesstruktur.

Hermed er det åbnet mulighed for at en investor, kan få del i succesen og eventuelt samtidig få indflydelse på driften ved at påtage sig opgaven som CEO.

Sagsnr.: VBS0638

For yderligere information kontakt Jørn Andersen på 28 35 84 19 eller ja@virksomhedsborsen.dk