Salg af virksomhed

Skal du sælge din virksomhed?

Der kan være mange årsager til, at du som ejer eller del af en ledelse vælger at sætte din forretning til salg. Har du et ønske om at gå på pension og dermed overlade ledelsen af virksomheden til en ny generation i familien eller til en helt ekstern køber? Eller føler du eller ledelsen at I har opnået det I ønskede med virksomheden, herunder at udvikle denne til en position, som gør, at den skal have nye kræfter på et ledelsesmæssigt plan?

Uanset hvorfor du træffer valget om at sætte dit firma til salg, kan det være en kompliceret og langvarig proces, som kræver mange overvejelser og beslutninger for at få planlagt den mest optimale løsning.

Det rigtige team giver den mest optimale løsning

Gennem årene har mange ejere sat firmaer til salg hos Virksomhedsbørsen, og det er vores erfaring, at man opnår den mest optimale løsning ved at sammensætte det rigtige team, som kender virksomheden. Det rette team til virksomhedsformidling kan være virksomhedens revisor, juridiske rådgiver, en virksomhedsmægler samt virksomhedens finansieringspartner.

En virksomhedsformidling kræver vigtige informationer og den rigtige erfaring. Selvom din forretning er til salg, handler det ikke blot om at finde en køber og afhænde den. Det kræver professionel planlægning og styring af processen, så du får den rigtige struktur. I samme forbindelse er det naturligvis vigtigt, at man i teamet har fuld tillid til hinanden, og at der hersker stor fortrolighed mellem parterne.

Kontakt Virksomhedsbørsen for professionel rådgivning

Vi anbefaler, at du i god tid kontakter en af vores professionelle og erfarne rådgivere, når du ønsker at sætte dit firma til salg. Din rådgiver skal være en, som du har tillid til, og som har erfaring med markedet og planlægning af den rigtige proces. Det har vi hos Virksomhedsbørsen. Uanset om du har planlagt salget af firma eller ej, anbefaler vi, at du tager kontakt til en virksomhedsmægler, hvor du kan få en god snak om planlægningen af virksomhedens fremtidige struktur. Kontakt Virksomhedsbørsen i dag for professionel rådgivning i forbindelse med salg af firmaet.