Norad A/S, Hjørring

Dato: september 1, 2009

Virksomhedsbørsen as har per 1. august 2009, formidlet salget af Norad A/S, Frederikshavnvej 74, 9800 Hjørring. Norad A/S er overdraget til Lars Gleerup.

Norad A/S leverer sikkerhedsløsninger til det danske politi, forsvar samt private virksomheder. Igennem mange år har virksomhedens tidligere ejer Svend Sørensen oparbejdet en position som troværdig og effektiv leverandør af udstyr til beskyttelse af personel og udstyr i mange sammenhænge både nationalt og internationalt. Norad har blandt andet leveret de kendte ”Rullemarie”  bomberobotter til det danske forsvar.
Lars Gleerup har baggrund i ledelse af store og komplekse IT-organisationer blandt andet som IT-direktør i region Midtjylland.
Norad A/S blev solgt efter en forhandlinger med flere potentielle købere og en væsentlig indsats for at finde den rigtige finansieringsstruktur for overtagelsen. Virksomhedens tidligere ejer Svend Sørensen arbejder fortsat i virksomheden for at videregive sin mangeårige erfaring med leverancerne til politi og forsvar.