Full-service flytteforretning og self-storage

Referencenummer - vbs0596

Region: Sjælland | Branche: Logistik / Transport

Virksomheden, der er kendt som et særdeles professionelt flyttefirma med et højt serviceniveau, har flyttet for både virksomheder og private i mere end 30 år. Rådgivning og planlægning er væsentlige parametre i konceptet og på disse områder har virksomheden bevidst differentieret sig i forhold til sine nærmeste konkurrenter.

En væsentlig og voksende del af virksomhedens forretningsområde er boksudlejning til enten kortvarig eller længerevarig opbevaring af effekter. Boksene er opsat i opvarmede og tørre bygninger. Udlejning af bokse er synergimæssigt et stærkt aktiv i kombination med flytteydelserne.

Flytteopgaverne udføres af dygtige og kompetente medarbejdere, der er med til at dokumentere virksomhedens professionalisme lige fra kundens første henvendelse og til flytningen er gennemført. Også ved de små flytteopgaver.

Virksomheden råder over en moderne vognpark og løfteudstyr, således at enhver form for flytteopgave kan løses. Igennem årene har virksomheden opbygget en stor fast kundekreds, og der er fortsat gode muligheder for yderligere vækst. Den nuværende ejer har valgt at sælge virksomheden af helbredsmæssige årsager.

vbs0596
Kontakt

Mægler Thomas Egedgaard

Telefon 2946 7135

E-mail te@virksomhedsborsen.dk

Kontakt mig ang. denne sag
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.